Lekker reclame maken met bedrukte snoeppotten!

13 Jul Door Geldlenenadviseur.nl

Wil jij opvallen met jouw bedrijf? Overweeg dan eens om snoeppotten te laten bedrukken met jouw logo en deze als relatiegeschenk weg te geven. Niet alleen heb je een origineel cadeau, maar ook verhoog je de zichtbaarheid van jouw merk bij bestaande én potentiële klanten. In dit artikel vertel ik je graag meer over het bedrukken van snoeppotten en hoe je deze op een effectieve manier kunt inzetten als marketingtool.

Waarom kiezen voor bedrukte snoeppotten?

Snoeppotten zijn niet alleen leuk om te geven, maar ook om te krijgen. We kennen allemaal wel iemand die een lekker snoepje niet kan weerstaan. Door jouw logo op de snoeppotten te laten bedrukken, blijft jouw merk top-of-mind bij de ontvanger. Bovendien zijn snoeppotten praktisch en kunnen ze voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan het bewaren van koekjes of suikerklontjes. Kortom, snoeppotten met bedrukking zijn een uniek, veelzijdig én duurzaam relatiegeschenk.

Welke soorten snoeppotten zijn er?

Er zijn vele soorten snoeppotten beschikbaar om te bedrukken met jouw logo. Zo kun je kiezen uit glazen potten in verschillende formaten en vormen, maar ook uit kunststof snoeppotten en er zijn zelfs blikken varianten. Afhankelijk van jouw wensen en budget, is er dus altijd wel een geschikte optie beschikbaar.

Hoe laat ik snoeppotten bedrukken met mijn logo?

Bedrijfslogo's kunnen op verschillende manieren op snoeppotten worden bedrukt. Zo kun je kiezen voor een label dat op de pot wordt geplakt. Of laat je logo direct op de pot bedrukken. Bij een directe druk wordt jouw logo gedrukt op het glas of kunststof van de snoeppot zelf. Dit zorgt voor een luxere uitstraling en een langere levensduur van het logo. Het is belangrijk om rekening te houden met het aantal kleuren en de maat van jouw logo bij het selecteren van een bedrukkingsoptie.

Hoe kan ik snoeppotten als marketingtool inzetten?

Je kunt snoeppotten op vele manieren inzetten als marketingtool. Zo kun je ze bijvoorbeeld als relatiegeschenk weggeven aan klanten tijdens feestdagen of evenementen. Of gebruik ze als giveaway op beurzen, congressen of open dagen. Door de grote variëteit aan snoepsoorten die passen in de snoeppotten, kun je extra meerwaarde bieden aan jouw geschenk en aan jouw marketingstrategie. Maak het nog persoonlijker door een gepersonaliseerd bericht toe te voegen aan de verpakking!

Conclusie

Ben jij op zoek naar een origineel relatiegeschenk voor jouw bedrijf? Kies dan voor snoeppotten bedrukken met jouw logo. Niet alleen is het een unieke en praktische giveaway, ook kan het effectief als marketingtool worden ingezet. Kies voor de optie die past bij jouw budget en wensen en laat jouw merk écht opvallen!